ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Google Maps

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ: 39.402556, 23.159799

Υπάρχουν δύο διαδρομές προς το Καλντερίμι Country House (στο χωριό Μούρεσι) ξεκινώντας από EO92 στο Βόλο.

Η πρώτη διαδρομή διασχίζει το βουνό μέσω EO34a και περνά μέσα από το χωριό της Πορταριάς.Αυτή η διαδρομή είναι περίπου 45 χιλιόμετρα, αλλα μπορεί να μην είναι πάντα προσβάσιμη κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Η δεύτερη διαδρομή ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο EO34 που διέρχεται από τις Μηλιές. Αυτή η διαδρομή είναι περίπου 53 χιλιόμετρα και είναι προσβάσιμη όλο το χρόνο.

Και οι δύο διαδρομές που οδηγούν προς το Καλντερίμι Country House στο χωριό Μούρεσι παρέχουν εκπληκτική θέα. Σε υψόμετρο 360μ, κοντά στα χωριά του Κισσού και του Αγίου Δημητρίου, το γραφικό χωριό Μούρεσι στο Πήλιο στην Ελλάδα προσφέρει ένα φυσικό καταφύγιο με φλαμουριές και πλατάνια ιδανικό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να έρθουν πιο κοντά στη φύση.

Ξενοδοχείο στο Πήλιο για εναλλακτικές διακοπές

Το Καλντερίμι είναι το απόλυτο ξενοδοχείο στο Πήλιο για εναλλακτικές διακοπές καθώς προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στους ταξιδιώτες που αναζητούν την περιπέτεια, για τις καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις τους. Από το κολύμπι στις παραλίες του Παπά Νερό και Νταμούχαρη, μέχρι και ιππασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία και σκι στο χιονοδρομικό κέντρο ‘Αγριόλευκες’, oι επιλογές είναι ατελείωτες.

Για όσους προτιμούν έναν πιο αργό ρυθμό, υπάρχουν επίσης πολλές εκκλησίες που αξίζει να επισκεφθούν: Η Αγία Τριάδα με το διάτρητο τέμπλο στην κεντρική πλατεία, η Αγία Παρασκευή και η εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου. Η περιοχή προσφέρει τα πιο μαγευτικά τοπία της Θεσσαλίας με φόντο το Ανατολικό Αιγαίο, ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και την αίσθηση γαλήνης, κάνοντας το Καλντερίμι Country House την πιο ελκυστική επιλογή για διακοπές στο Πήλιο.