Μεγάλα Γκρουπ

Big Γκρουπ

Kalderimi Country House

Φανταστείτε να επισκέπτεστε το σπίτι των διακοπών σας και ξαφνικά να βρίσκεστε σε ένα μυθικό βουνό, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Χαλαρώστε μαζι με την οικογένειά σας και τους φίλους σας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με ποιότητα και δυνατότητες. Αυτός είναι ένας απο τους λόγος που οι επισκέπτες μας μετατρέπουν την επίσκεψή τους σε μία μαγευτική εμπειρία. Επειδή μπορούν να εξερευνήσουν έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις ίσως και καλύτερα σπίτι τους.

Το Καλντερίμι σας προσφέρει πέντε εκπληκτικά δωμάτια (τα τέσσερα στον πρώτο όροφο) με ένα κομψό κοινόχρηστο σαλόνι, μοναδική τραπεζαρία εκπληκτικές βεράντες μοναδικής θέας, και εξαιρετικου κάλλους εξωτερικούς χώρους. όλες τις οικοσκευές (ψυγείο και τηλεόραση κλπ.), μαζί με ό, τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας,καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες και μεγάλες παρέες.

Το συγκεκριμένο πάκετο απευθύνεται σε παρέες και μεγάλες οικογένειές από δέκα μέχρι δώδεκα άτομα.

Πυκνά δάση, όρμοι με μαγευτικά τοπία και ανοιχτοί χώροι μέσα στην όμορφη φυση, πλούσια αρώματα και τα λιθόστρωτα καλντεριμια. Κάθε ταξίδι στο Πήλιο είναι μια νέα ανακάλυψη.

Δείτε τα δωματια και τους χώρους: ΔΙΑΜΟΝΗ

Δείτε τους κοινοχρηστους χωρους: ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ